Despre mine

Cine sunt eu ?

Sunt Andrea! Mama, fiica, sotie, cumnata, prietena nascuta, crescuta si ramasa in Cluj 🙂 ! Absolventa a liceului economic si a facultatii de acelasi profil, meserie care nu este deloc potrivita pentru mine, de aceea nici nu profesez in acest domeniu!

De mica am fost pasionata de machiaj. In vacantele de vara imi machiam verisorul cu cativa ani mai mic decat mine. Cred ca acesta pasiune mi-a fost totusi „indusa” si datorita sportului pe care l-am practicat foarte mult timp : dansul sportiv. La competitii eram foarte fascinata de frumusetea dansatoarelor.

Am facut primul curs de machiaj in 2014. Mi-a placut enorm, iar de atunci am continuat sa ma dezvolt, sa invat. Am urmat si cel de al doilea curs, multe workshopuri, multe masterclassuri. Din fiecare am invatat cate ceva, de la unele am plecat incantata si cu zambetul pe buze, de la altele cu dezamagire, dar cu o noua experienta de viata!

Acum machiajul si arta de a machia nu mai este doar un hobby pentru mine, nu este doar meserie. Este pasiune, arta, creatie si multa multa munca! Am muncit mult pentru a ajunge la aceste rezultate si voi continua sa ma dezvolt in fiecare zi.

Ma consider o persoana incapatanata si perfectionista. Imi place ca lucrurile sa fie bine facute, de aceea consider ca o munca organizata si gandita aduce rezultate mult mai bune decat una facuta pe repede inainte.

Am incercat sa imbin viata de familie cu cea de profesionist cat de bine am putut eu. Dupa familie, machiajul este cea mai mare realizare din viata mea. Am doua fetite si un sot minunat care m-au inteles si m-au sustinut in acest carusel de trairi, emotii, experiente si munca si pentru asta le multumesc din tot sufletul.

Mi-am promis sa nu ma opresc aici, mi-am promis ca odata o sa ajung una dintre cele mai bune si am sa lupt si muncesc pentru acest lucru.

Galerie foto